Levering

Uw bestelling wordt doorgaans binnen 1 werkdag verzonden. Mocht dit niet het geval zijn dan zult u dit zo spoedig mogelijk van ons horen.

Retournering

Uiteraard is het mogelijk om de lichtbalk te retourneren mocht hij niet bevallen. U kunt tot 30 dagen na ontvangst retourneren, neem hiervoor contact met ons op.

Garantie

Wij hanteren een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar na ontvangst van uw bestelling. Mochten er problemen voorkomen buiten dit termijn dan is er altijd een oplossing mogelijk. Tijdens de garantieperiode is EMDR Techniek alleen aansprakelijk voor fabricagefouten, en niet voor schade ontstaan door normaal gebruik van het product. Mocht er toch onverwachts schade ontstaan dan wordt hier coulant mee omgegaan; tegen kostprijs kan uw product altijd worden gerepareerd.

Beste klant, wegens de voorjaarsvakantie wordt uw bestelling momenteel nog niet verzonden. U kunt natuurlijk wel een bestelling plaatsen. Vanaf 1 maart zijn wij weer geopend en zal uw order worden verstuurd.

Beste klant, vanwege de zomervakantie kan het verzenden van uw bestelling langer duren dan verwacht. Bedankt voor uw geduld

Beste klant, vanwege de feestdagen kan het verzenden van uw bestelling langer duren dan verwacht. Bedankt voor uw geduld

Scroll naar boven